Online Klađenje – Prednosti

1. Online klađenje  – bilo kad, bilo gde

Sigurno najveća prednost klađenja putem interneta. Online kladionice su Vam dostupne sa bilo kog mesta gde imate pristup internetu, što podrazumeva pristup online kladionicama i sa Vašeg mobilnog telefona. Možete se kladiti 365 dana u godini, 24 časa dnevno. Sve ovo štedi Vaše dragoceno vreme, a vreme je danas novac.

2. Online klađenje – Anonimnost

Sve Vaše opklade i iznose ne mora niko znati. Znate ih samo Vi, i samo Vi imate uvid u Vaš kladioničarski račun na izabranoj online kladionici. Celu uplatu i isplatu obavljate iz fotelje ispred Vašeg računara.

3. Veći koeficijenti

Koeficijenti su online kladionicama su u proseku veći za 10% nego u lokalnim lokalnim kladionicama. Razlog tome je što lokalne kladionice usled troškova (zakup lokala, zaposleni i sl.), ciljano smanjuju koeficijente u ponudi kako bi osigurale sebi veći profit. Online kladionice imaju znatno manje troškove, jer online klađenje iziskuje manje troškove – što automatski znači veći koeficijent. Za Vas konkretno, za isti iznos uloženog novca, potencijalno veći dobitak.

4.Online klađenje – bez manipulativnih troškova

Troškovi koje pojedine lokalne kladionice naplaćuju, često su ti iznosi I do 5% Vašeg uloga, što na npr. prosečnu uplatu od 10 eura po tiketu, na godišnjem nivou svakako nije mali novac koji nepovratno gubite. Online klađenje nema manipulativnih troškova pri uplatama tiketa.

5. Online klađenje – bez uslova!

Kod online kladionica nema uslova koje propisuju lokalne kladionice. Možete odigrati jedan (bilo koji par) u singlu ili kombinovati više različitih sportova, bez pravila o neophodnom minimalnom broju parova na tiketu, bez obzira na sport.

6. Veća ponuda klađenja

Lokalne kladionice imaju limitiran broj liga, ograničen broj sportova u ponudi, uz različite uslove o vezivanju parova i minimalnog broja utakmica na tiketu’, što nekad izuzetno komplikuje Vaš prvobitni plan opklade. Kod online kladionica imate ogroman broj sportova i liga u ponudi, uz nepostojanje uslova o minimalnom broju odigranih parova, ovo Vam daje ogromnu prednost pri opkladi.

7. Mogućnost klađenja uživo na utakmice

Online kladionice Vam nude ogromnu ponudu Live klađenja na sve vrste sportova, uz mogućnost praćenja direktnih prenosa na sajtu kladionice.

8. Istorija vaših opklada

U svakom trenutku možete pogledati sve tikete koje ste odigrali na Vašem kladioničarskom računu, od prvog trenutka kada ste ga otvorili. Time imate uvid u realno stanje Vaše prolaznosti i Vaših finansija.

9. Bonusi i promocije

Praksa koje neguje većina online kladionica – u vidu različitih poklona, nagradnih igara za lucky loser tikete, i najčešće bonusi u visini čak do 100% prvog depozita za nove igrače.

10. Sigurnost

Sigurnost je vrlo česta dilema kod novih korisnika. Kladionice koje smo opisali na sajtu, pripadaju najpoznatijim i proverenim svetskim kladionicama, postoje na svetskim berzama, i podležu rigoroznim kontrolama. Milioni igrača širom Evrope i ostatka sveta su registrovani korisnici ovih kladionica. Šansa da Vaš novac kod njih propadne i da neće imati da Vam isplate dobitak je nemoguća, za razliku od lokalnih kladionica gde često morate čekati na isplatu Vašeg novca