Odricanje od odgovornosti

Odricanje od odgovornosti

 

Klađenje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina! Sajt ivanzna.com ne snosi nikakvu odgovornost za eventualne gubitke nastale upotrebom informacija sa ovog sajta. Prvi  osnovni savet je da se ne kladite novcem koji ne možete i ne smete da izgubite!

Sajt ivanzna.com je sajt informativnog karaktera u polju sportskog klađenja. Svaku eventualnu činjenicu i postupak preuzimate na sopstvenu odgovornost. Sajt ivanzna.com ne može snositi odgovornost za eventualne gubitke koji se mogu dogoditi prilikom sportskog klađenja – sve informacije prikazane na sajtu su isključivo informativnog i edukativnog karaktera u oblasti sportskog klađenja.
Sajt ivanzna.com nije odgovoran za greške ili propuštanja na njegovim web stranicama i zadržava prava za izradu bilo kojih promena na stranici ili informacija bez upozorenja. ivanzna.com ne garantuje ispravnost bilo koje informacije, teksta, grafike ili linkova koji se nalaze na web stranici.
Posetitelji ivanzna.com stranice shvataju da su sami odgovorni o kockanju i rizicima kocke. Posetitelji sajta ivanzna.com svesni su da je moguće izgubiti puno novca putem klađenja i kockanja u bilo kom vidu. To uključujuće, ali se ne ograničava na online kasina i sportske online kladionice.
Kako bi zadržavali aktuelnost, ivanzna.com se trudi osigurati sve tačne informacije i objavu aktualnosti vezane za informativni karakter sajta. Ako primetite netačne podatke, molimo Vas da nam nas kontaktirate kontakt formularom sa Vašim otkrićima.