Kako privući nove klijente online – 3 taktike za generisanje lidova (Webinar)

Za sve zainteresovane iz sfere digitalnog marketinga i one koji žele da saznaju koji su to načini kojima mogu da privuku nove klijente online – 16. jula od 20.00h imaju mogućnost prisustvovanja besplatnom webinaru na srpskom sa temom Kako privući nove klijente online – 3 taktike za generisanje lidova

Biće govora o sledećem:

  • Šta je lid magnet i kako ga koristiti
  • Zašto su webinari i dalje efikasni
  • Kad probni period postaje relevantan za moje poslovanje

Na ovu temu će govoriti iskusni stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, e-commerce industrije i IT preduzetništva!

Webinar se održava na srpskom, a prijava je besplatna.

REZERVIŠI SVOJE MESTO

 

Govornici:

Dimitrije Ostojić

Stručnjak za digitalni marketing, specijalista za online konverziju i marketing automatizaciju, uspešno je već 15 godina prisutan na regionalnoj marketing sceni. Glavni direktor i osnivač marketinške agencije Default design i organizator prve internet konferencije u regiji LeadCon, vodeće digitalne manifestacije u regionu u poslednje 3 godine.

Ognjen Vuković

Konsultant u domenu SaaS i E-commerce industrija, sa preko 30 projekata u portfolio, medju kojima su AppSumo, Glorify, 10Web, Krisp, Reportz.io i drugi. Trenutno radi na sopstvenom subscription servisu Barcode i vodi marketing tim SaaS alata Glorify.

Saša Šuša

Iskusni IT profesionalac i preduzetnik.Trenutno zainteresiran za BizOps i kako će nov princip poslovanja uticati na IT trendove. Kao Brand Ambassador pomaže u edukaciju kako da se jednostavno ode na globalno tržište iz Srbije.

REZERVIŠI SVOJE MESTO