Bet at home kladionica

bet at home kladionica – kako se registrovati?

Ceo proces registracije na bet-at-home možete obaviti za nekoliko minuta.

Registracija se obavlja u 2 koraka:

1. Neophodno je da na ovoj stranici ispunite obrazac i prosledite svoje podatke.

2.  bet-at-home kladionica će Vam odmah po registraciji poslati e-mail sa Vašim brojem kladioničarskog računa.

Klikom na ovu stranicu direktno dospevate na registracioni obrazac, na srpskom jeziku. Jezik na sajtu bet-at-home možete promeniti i kasnije, posle registraciji, po želji.

Klikom na gornji link, dospevate na stranicu bet-at-home gde se nalazi registracioni formular (slika ispod), koji je neophodno pravilno popuniti ličnim podacima (ime, prezime, adresa, e-mail, datum rođenja…) i podacima za prijavu (željena lozinka, sigurnosno pitanje). Polja označena zvezdicom (*) je obavezno popuniti.

bet-at-home registracija

Kada uspešno popunite registracioni formular na bet-at-home sajtu, čekirajte polje ispred „Prihvatam Opšta pravila i uslove poslovanja i Politiku privatnosti…“ i kliknite na „Registrujte se sada“ u donjem desnom uglu.

Proces Vaše registracije je ovim korakom završen, a na e-mail koji ste uneli prilkom registracije dobićete Vaš broj kladioničarskog računa sa kojim možete pristupiti Vašem nalogu za klađenje.

Vašem nalogu za klađenje pristupate tako što unesete Vaš kladioničarski broj računa i Vašu lozinku na vrhu početne strane kladionice bet-at-home i kliknete na „Prijavite se“ (slika ispod).

bet-at-home login

bet at home kladionica – kako uplatiti depozit?

Sledeći logičan i neophodan korak pre prve opklade je uplata depozita (novca) na Vaš bet-at-home kladioničarski račun. Depozit možete uplatiti na više načina, a izaberite koji Vam najviše odgovara.

Da bi izabrali način uplate depozita, neophodno je da ste ulogovani na svoj bet-at-home kladioničarski nalog. Izbor načina uplate depozita u tom slučaju vršite klikom na „Uplatite sada“ na  sredini vrha početne stranice (slika ispod).

bet-at-home-uplata-depozita

Kladionica Bet-at-home Vam nudi različite načine za uplatu depozita (slika ispod). Izaberite način uplate koji Vama najviše odgovara. Ukoliko depozit uplatite karticom ili putem skrilla, novac će Vam istog trenutka biti uplaćen na kladioničarski račun, te možete odmah raspolagati sa Vašim depozitom. Ukoliko se odlučite za uplatu putem bankovne transakcije (bank-wire) ceo proces može da potraje od 1-3 radna dana, dok banka ne obradi uplatu, i novac „legne“ na Vaš kladioničarski račun.

 bet at home nacini uplate depozita

 

1. Uplata kreditnom / debitnom karticom (Visa, Mastercard, Diners)

Bet-at-home kladionica podržava uplate depozita putem platnih kartica. Uplata depozita platnom karticom je najbrži i najjednostavniji način uplate depozita na bet-at-home račun (slika ispod). Uplatom putem kartice, novac na Vaš kladioničarski račun leže istog trenutka i možete početi sa opkladama. Kreditna/debitna kartica kojom vršite uplatu ne mora glasiti na Vaše ime (ali je o tom slučaju neophodno poslati skeniran dokaz (dokument) o drugom licu na koje je vlasnik kartice sa kojom ste uplatili).

bet-at-home uplata depozita kartica

Za uplatu depozita putem platne kartice, neophodno je da izaberete odgovarajuću platnu karticu kao način uplate, a potom unesete: broj kartice, Ime vlasnika kartice, CVC2 kod (trocifreni kod sa poleđine kartice), i unesete iznos depozita koji želite da uplatite. Na slici iznad je primer uplate Visa karticom. Posle popunjavanja obrazca, kliknite na „Izvršite uplatu„.

Na ovaj način, uplaćeni depozit Vam je odmah na raspolaganju, te možete krenuti sa prvom opkladom!

2. Uplata skrill-om (Moneybookers)

Za uplatu putem Skrilla, neophodan Vam je prvobitno otvoren nalog na Skrillu.  Za uplatu depozita putem skrilla na bet-at-home sajtu Vam je neophodno da unesete: email Vašeg skrill naloga, valutu u kojoj uplaćujete i iznos depozita koji želite da uplatite na Vaš kladioničarski račun.

bet at home deposit skrill

3. Uplata bankovnom transakcijom (bank-wire)

Uplata bankovnom transakcijom predstavlja uplatu  na devizni račun kompanije bet-at-home, pri čemu je neophodno najčešće 1-3 dana da se uplata procesuira i poveže sa Vašim kladioničarskim računom. Kao primaoca uplate navodite bet-at-home kladionicu, sa IBAN i BIC brojem koji su navedeni na sajtu. Kao svrhu uplate navodite Vaš broj kladioničarskog računa (ovo je vrlo bitna stavka koja će omogućiti da se uplaćeni depozit pravilno dodeli Vašem kladioničarskom računu).

bet-at-home depozit bankovna transakcija

bet at home kladionica – upravljanje računom

bet-at-home kladionica Vam je omogućila centralizovano upravljanje Vašim nalogom na sajtu. Izbor „Upravljanje računom“ na vrhu početne strane Vam omogućava upravljanje nalogom u potpunosti kroz meni podeljen na 4 celine (slika ispod):

bet at home kladionica - upravljanje racunom

1. Moj kladioničarski račun – Vam omogućava pregled stanja Vašeg računa, aktiviranih i iskoršćenih vaučera, aktivnih bonusa. U ovom delu menija takođe vršite uplatu depozita, ili isplatu depozita sa Vašeg računa. Najveća pogodnost je što klikom na „Prenos sredstava“ možete uvek za svega par sekundi prebaciti željeni iznos iz dela namenjenog za sportsko klađenje u kazino, igre ili obrnuto, bez ikakvih ograničenja, u svakom trenutku i u oba smera!

2. Moje opklade – u ovom delu menija, u svakom trenutku možete pogledati istoriju svih opklada (dobitnih i gubitnih), za određeni vremenski period.

3. Vaučeri i bonusi – u ovom delu menija u svakom trenutku možete iskoristiti bet at home poklon vaučer koji posedujete („iskoristite vaučer“), kupiti vaučer („kupite vaučer“) – pri čemu će vrednost kupljenog vaučera biti oduzeta od Vašeg raspoloživog depozita, ili iskoristiti bonus („iskoristite bonus“)

4. Moj profil – delu moj profil možete podesiti postavke Vašeg naloga vezane za sajt bet-at-home, promeniti lozinku i slično.

bet at home kladionica – isplata depozita

Isplatu Vašeg novca sa bet-at-home kladioničarskog računa možete izvršiti u bilo kom trenutku. Bet at home kladionica Vam nudi više načina za isplatu novca, Vi uvek možete izabrati način koji Vam najviše odgovara.  Isplatu vršite klikom na „Upravljanje računom“ na vrhu početne strane, a zatim izborom isplata u meniju „Moj kladioničarski račun“ sa leve strane. Na raspolaganju su Vam različiti načini isplate depozita (slika ispod).

bet at home isplata depozita

Isplata depozita na skrill/neteller nalog

Bet at home kladionica vam omogućava isplatu depozita na Vaš skrill nalog ili Neteller. Isplata depozita je uslovljena minimalnim iznosom od 10eura po transakciji bez dodatnih troškova. Isplaćeni depozit Vam je raspoloživ na Vašem skrill/neteller računu odmah. Dve mesečne isplate na skrill nalog su besplatne, svaka sledeća isplata u istom mesecu biće naplaćena provizijom od 5 eura.

Isplata depozita na VISA karticu

Opcija povlačenja na Vašu VISA karticu je besplatna, ali može da traje 2-3 dana, u zavisnosti od banke. Minimalni iznos depozita koji je moguće na ovaj način isplatiti je 100 eura.

Isplata depozita na devizni račun (bankovna transakcija, bank wire)

Tri isplate depozita u okviru istog meseca sa bet-at-home naloga na Vaš devizni račun su bez provizije. Svaka sledeća isplata u okviru istog meseca se tarifira sa dodatnih 5 eura. Ovim načinom isplate depozita nemate minimum koji je neophodan (tačnije on iznosi 0,01 euro), tako da je moguće ovim načinom isplatiti i manje sume (nego npr. isplatom na VISA karticu). Isplaćeni depozit se nalazi na Vašem deviznom računu koji ste naveli pri isplati, najčešće za 2-3 dana od dana isplate depozita.